sunnuntai 9. elokuuta 2015

Liebster Award -haaste

Niin se vain napsahti Liebster Award meikäläiselle, olin ehkä vähän salaa sitä toivonutkin, vaikken uskonutkaan sitä oikeasti saavani, hih! Niinpä olin ihan hurjan iloisesti yllättynyt, kun Knittasticin Krista oli käynyt jättämässä kommentilla haasteen ja tunnustuksen! 


Liebster award -haasteen tarkoituksena on nostaa esille hieman tuntemattomampia blogeja, tässä vielä varsinaiset ohjeet: 

Ohjeet Liebster Award -haasteeseen:
1. Kiitä tunnustuksen antanutta bloggaajaa ja laita linkki hänen blogiinsa.
2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.
3. Nimeä ja linkitä 11 Liebster Award -tunnustuksen saavaa blogia, joilla on alle 200 lukijaa.
4. Keksi 11 uutta kysymystä valitsemillesi blogeille.
Seuraavaksi siis vastauksia Kristan esittämiin kysymyksiin:
1. Lempikäsityötyylisi? (virkkaaminen, neulominen, ompelu, askartelu, vaiko joku muu?)
>> Vähän päivästä riippuu, mitä tykkään tehdä, pääasiassa kuitenkin virkkaaminen ja neulominen. Ompelukonetta en omista, enkä kortteja kummoisempia askartele, mutta kaikenlaiset pienet tuunailut ovat hauskoja!

2. Mikä työsi on jäänyt eniten mieleen?
>> Varmaan ensimmäiset villasukat! Niiden tekeminen oli kohtalaisen mukavaa, vaikka kantapään ohjetta en ymmärtänytkään ja jäi kavennukset tekemättä, hah. Kuten arvata saattaa, villasukat eivät siis ole mahdottoman istuvaa mallia. Lankakin on jotain täysvillaista ja huopuvaa... Siitä on pari vuotta aikaa, mutta onneksi kehitystä on tapahtunut!
Ihkaensimmäiset villasukat!

3. Mistä haet inspiraatiota?
>> Pinterestistä, Ravelrystä, kavereilta, facebookin käsityöryhmistä sekä blogeista! Varsinkin Pinterest on petollinen paikka, sinne saatan eksyä vain ihastelemaan uusia malleja ja "pinnata" niitä tauluihini sen sijaan, että jatkaisin keskeneräisiä projektejani..

4. Suuritöisin tekeleesi?
>> Pitääkö sen olla jo valmis? :D Jos ei, niin villapaita tai äidille tekeillä oleva virkattu liina. Näistä molemmista löytyykin kuva parin postauksen takaa. Jos työn pitää olla valmis, niin ehkä papalle neulomani sukat Ullaneuleen Kontio-ohjeella. Ensimmäiset sukat, joissa piti noudattaa kaaviota, mikä teki hommasta työlästä! Kuten tästä ehkä huomaakin, en todellakaan ole neulonut pitkään, enkä muutenkaan tehnyt mitään isoja projekteja.

5. Pahin epäonnistunut työsi?
>> Varsinaisesti mikään ei ole epäonnistunut niin, että lopputulos olisi ollut ruma tai mitään, mutta pikkuveljelle tekemäni kirjoneulesukat olivat valitettavasti liian pienet. Se harmitti, koska olin itse suunnitellut villasukan kuvion mätsäämään pikkuveljelle ostamaani islantilaisneuleeseen.

6. Oudoin materiaali josta olet tehnyt/yrittänyt tehdä/haaveillut tekeväsi käsitöitä?
>> Olen haaveillut tekeväni vanhoista muovipusseista narua ja virkkaavani niistä esimerkiksi koreja tai maton. Plastic yarn eli plarn ei sikäli ole mitään outoa, Pinterestkin on pullollaan ohjeita narun tekemiseen, mutta olisihan se mukavaa vaihtelua! Koirankarvoista haluaisin myös kehrätä lankaa, mutta toistaiseksi rukki ei ole tehnyt yhteistyötä (siinä on vääränkokoinen puola, joten rukkia ei voi käyttää).

7. Missä on työnurkkauksesi?
>> Milloin missäkin! Lankoja säilytän pääasiassa sängyn alla, käsityötarvikkeita makkarin nurkassa korivaunussa ja käsitöitä teen sohvannurkassa ja matkoilla.

8. Kenelle teet käsitöitä?
>> Lahjaksi ja itselleni. Enemmän olen tainnut tehdä lahjaksi.

9. Suurin käsityöhaaveesi?
>> Saada keskeneräiset työt valmiiksi ja paljon uusia toki myös! Sekä tietysti oppia erilaisia tekniikoita ja muutenkin syventää käsityöosaamista. Niin ja saada se rukki toimimaan ja päästä kehräämään lankaa!

10. Lempiväri/värit käsitöissä?
>> Samat kuin normaalistikin: oranssi, sininen ja viininpunainen. Olen värien suhteen aika kaikkiruokainen, paitsi mustaa on vaikea työstää, etenkin talvihämärässä!

11. Entä materiaali?
>> Jaa'a, bambulanka on ihanan pehmoista, mutta eniten tulee tehtyä villa-keinokuitu-sekoituksista. Yritän kuitenkin katsoa, että luonnonkuituja olisi yli puolet langan materiaalista.

Minä haluaisin antaa tunnustusta ja haasteen eteenpäin seuraaville blogeille (täytyy kyllä sanoa, ettei minulla ole tarkkaa tietoa kyseisten blogien lukijamääristä, mutta tunnustuksen ovat ehdottomasti kaikki ansainneet):
1. Abstrakti
2. Puikoilta Pujonnu
3. Eräänä Päivänä
4. Hyväksynnän Hylje
5. Pyjamapäiviä
6. Annika Tuominen Photography
7. Valokuvaus Tuulia N.
8. Suvililja.net
9. Aavan Nurkka
10. Silmukan Saalistus
11. Epäjärjestys

Ja kysymykset haastetuille (pahoittelen hieman ympäripyöreitä kysymyksiä, johtuvat blogien erilaisista luonteista):
1. Mistä ammennat inspiraatiota tekemisiisi/bloggaamiseen?
2. Mitä harrastat bloggaamisen lisäksi?
3. Jos olisit supersankari, mikä olisi supervoimasi?
4. Mikä kappale saa sinut hyvälle tuulelle?
5. Mikä on lempipaikkasi kotimaassa?
6. Entäpä viihdytkö ulkomailla?
7. Mikä on suosikkitekeleesi/otoksesi/blogiaiheesi/kirjoituksesi (menipäs vaikeaksi)?
8. Mikä saa sinut palaamaan uudestaan johonkin blogiin?
9. Kuvaile kulunutta kesää yhdellä lauseella.
10. Oletko kokeillut tämän vuoden puolella jotain uutta ja ennenkokematonta? Mitä? Kokeiletko uudestaan?
11. Millaisia terveisiä haluaisit lähettää lukijoillesi?

Kiitos vielä Kristalle haasteesta!

~ S.

10 kommenttia:

 1. Hei ja kiitos vastauksista! Oli kiva lukea niitä. :)

  VastaaPoista
 2. Paljon kiitoksia, Sandra, tunnustuksesta! Tämä olikin ensimmäinen laatuaan bloggaajan urallani ja lämmitti valtavasti mieltä :) Vastaan mielelläni haasteeseen. Kiitos kovasti ja mukavaa loppukesää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, ole hyvä vain, oikein ansaittu tunnustus oli! Jään innolla odottamaan vastauksiasi! (: Mukavaa loppukesää sinullekin! ^^

   Poista
 3. Ooh, kiitos tunnustuksesta <3
  Otan piakkoin tämän käsittelyyn ;) Kiitos Kiitos Kiitos :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kun haastoit! Tämä haaste on vuosien varrella kiertänyt omassa blogissakin sen verran monta kertaa, että taidan tällä kertaa jättää tämän väliin. Kiitos kuitenkin hirmuisesti, että haastoit! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos haasteesta :) Pitääpä kirjoitella heti kun vain kerkeän!

  VastaaPoista
 6. Moikka! Vanha osoitteeni ei enää toimi, jos haluat päivittää sivulle uuden niin täältä löytyy: http://knittastic.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, päivitin linkin, pääsee jatkossakin ihastelemaan! :-)

   Poista