KirjoittajaSandra täällä hei! Olen 25-vuotias keskisuomalaistunut yliopisto-opiskelija. Suoritan maisterintutkintoa, pääaineenani ekologia ja evoluutiobiologia. Olen enemmän kallellaan ekologian suuntaan eli toivottavasti tuleva kumisaapasbiologi! Minua kiinnostavat niin kasvit kuin eläimetkin, mutta suurin haaveeni (tällä hetkellä) olisi saada tehdä gradutyö hämähäkeistä. Jep, niistä kahdeksanjalkaisista seitinkutojista!

Kumisaapasekologi maastohommissa. North Skyn hyttysanorakki on ihan ehdoton maastovaruste, suosittelen!
Luonteeltani olen iloinen ja huumorintajuinen vitsinvääntäjä, mutta tykkään myös keskustella vakavammin ja sanallisesti puuttua maailman epäkohtiin. Tästä syystä minua voisi ehkä luonnehtia keittiöpsykologiksi - tai tasa-arvoa ajavaksi viherpiipertäjäksi. Osaan olla myös erittäin temperamenttinen eli saatan sadasosasekunnissa räjähtää ja sitten taas rauhoittua. Se on vain osa etelä-pohjalaista luonnettani, eikä sitä kannata säikähtää, en ole riidanhaastaja, usein suuni on vain aivojani nopeampi reagoimaan.

Olen kova ottamaan selfieitä. Suurin osa ei todellakaan päädy näytille. Vastaavanlaisia hissipärstäkuviakin löytyy puhelimesta kymmeniä....
Harrastan ratsastusta, valokuvausta ja erilaisten käsitöiden tekemistä. Ratsastuksen aloitin 11-vuotiaana ja olen pääasiassa käynyt kerran viikossa tunneilla. Keski-Suomeen muuttamisen jälkeen tahti on kuitenkin valitettavasti harventunut, mutta edelleenkin käyn tallilla mahdollisuuksien mukaan. Valokuvauksesta voit lukea valokuvaus-sivulta enemmän. Käsitöistä lähimpänä sydäntä ovat neulominen ja virkkaaminen. Minulla on myös rukki, mutta sen toimimisessa on pieniä ongelmia - vääriä osia lähinnä - joten tällä hetkellä se toimittaa vain sisustuselementin virkaa. 

Rakastan junamatkustamista - ja oranssia väriä. 

Lisää minusta löydät blogiteksteistä - kysyäkin saa!